Banden service

Het vervangen van banden

De wettelijke minimum profieldiepte van banden is 1,6 mm. Als de profieldiepte 2 mm of minder is, komen de banden in aanmerking voor vervanging.
Wanneer er een band kapot (lek) is gereden, valt dit onder schade. (het kan zijn dat hiervoor apart kosten voor in rekening worden gebracht)

Voor het vervangen van banden maakt u een afspraak met Vakgarage Hartgerink en Klomp: 023-5543838 of op info@meer-lease.nl

Winterbandenservice

Om veilig te rijden in winterse omstandigheden biedt Meerlease u een winterbandenservice. Om hier aan deel te nemen heeft u wel goedkeuring van uw wagenparkbeheerder nodig.

Voor het laten monteren van winterbanden maakt u een afspraak bij Vakgarage Hartgerink en Klomp: 023-5543838 of op info@meer-lease.nl

De omwisseling is mogelijk tussen oktober en december. Het terugwisselen wordt gedaan in maart en april. Let erop dat de vervanging van uw winterbanden en zomerbanden altijd eerst een afspraak moet maken.

Een vraag?

Heb je een vraag voor een van onze adviseurs, wil je een afspraak inplannen of meer informatie over onze scherpe acties? Je kunt ons altijd een e-mail sturen. Tijdens werkdagen krijg je binnen 24 uur gegarandeerd een reactie van ons.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een andere auto? Kijk snel of jouw droomauto er tussen zit.