Leasen of kopen

Wil je een auto leasen of kopen?

Bij de keuze tussen het leasen of kopen van een auto voor jouw organisatie is het belangrijk dat u rekening houdt met een aantal factoren. Wij lichten hieronder twee belangrijke factoren uit die u bij uw overweging kunt meenemen.

Auto leasen of kopen en uw beheermogelijkheden

Wagenparkbeheer is tijdrovend. Zo is het bijvoorbeeld nodig om regels op te stellen over autotoewijzing en -gebruik. Ook kan er veel tijd gaan zitten in het te woord staan van leaserijders bij vragen of eventuele problemen. Daarnaast moeten auto’s worden onderhouden, gerepareerd, en tijdig vervangen. En zijn er contracten met leveranciers nodig. Meerlease neemt al deze taken uit handen.

Auto leasen of kopen en uw financiële situatie

Voor het kopen van auto’s heb je werkkapitaal nodig. Zeker in economisch lastige tijden kan een grotere beschikbaarheid van liquide middelen gewenst zijn. Door auto’s van uw eigen balans af te halen en te verplaatsen naar onze balans verkleint u het totale vermogen van jouw bedrijf, waardoor de solvabiliteit toeneemt.

Een vraag?

Heb je een vraag voor een van onze adviseurs, wil je een afspraak inplannen of meer informatie over onze scherpe acties? Je kunt ons altijd een e-mail sturen. Tijdens werkdagen krijg je binnen 24 uur gegarandeerd een reactie van ons.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een andere auto? Kijk snel of jouw droomauto er tussen zit!