Operational lease

Zakelijk een auto leasen met Operational Lease

Operational Lease is de meest voorkomende vorm van zakelijk leasen. U bent hiermee verzekerd van een zorgeloos en betrouwbaar leaseplan. Bij Operational Lease zitten alle kosten in het te betalen maandbedrag verwerkt. Daarbij kunt u denken aan de verzekering, onderhoud, banden, vervangend vervoer en motorrijtuigenbelasting. Meerlease is bij Operational Lease juridisch en economisch eigenaar van de leaseauto. Dit betekent dat wij alle eventuele financiële risico’s van u overnemen. We kunnen per leasecontract afspreken welke componenten wel of niet in het contract worden opgenomen. Wij adviseren u hier graag in.

Wat zijn de voordelen van een Operational Lease auto?

Wanneer u voor een Operational Lease auto kiest, betaalt u maandelijks een vast bedrag aan Meerlease. Daarmee besparen we u de moeite om een verzekeringsmaatschappij, de wegenbelasting en onderhoud apart te betalen. U hebt dus geen omkijken naar reparaties en onderhoud. Alle autogerelateerde kosten zitten in het vaste maandbedrag. Hieronder vindt u nog meer voordelen van Operational Lease.

  • Geen investering voor de aanschaf van de leaseauto;
  • Liquiditeitspositie van de onderneming wordt niet aangetast door de aanschaf;
  • Geen verzekering voor de leaseauto op naam van jouw onderneming;
  • No claim opbouw blijft bestaan;
  • Geen omkijken naar reparaties en onderhoud;
  • Geen risico voor jouw onderneming dat de inruilwaarde bij verkoop tegenvalt;
  • Vermindering van administratieve lasten;
  • Altijd een nieuw representatief wagenpark.

Een andere auto? Kijk snel of uw droomauto er tussen zit!

Een vraag?

Heb je een vraag voor een van onze adviseurs, wil je een afspraak inplannen of meer informatie over onze scherpe acties? Je kunt ons altijd een e-mail sturen. Tijdens werkdagen krijg je binnen 24 uur gegarandeerd een reactie van ons.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.