Onderhoud van alle merken

In onze werkplaats

Het onderhoud van uw MeerLease auto’s zal moeten gebeuren volgens de fabrieksvoorschriften van het betreffende merk, dit geld zowel voor de lichte bedrijfswagens.

Daarom adviseren wij om dit in de Vakgarage van autobedrijf Hartgerink en Klomp te doen. Zij zijn uitstekend geoutilleerd, thuis in alle merken onderhoud en de monteurs zijn stuk voor stuk uitstekend opgeleid. Natuurlijk kan het zijn dat u met iets specifieks naar de dealer van dat merk moet gaan, uiteraard is dit geen probleem. Geef het alleen even van te voren aan, zodat we bij MeerLease hiervan op de hoogte zijn.

Erkend Schadeherstel

Schade aan jouw voertuig is al vervelend genoeg. Daarom nemen wij met Erkend Schadeherstel graag de lasten uit handen. Als Erkend Schadehersteller van Schade Garant werken wij conform de eisen van de fabriek en maken wij gebruik van originele onderdelen, ongeacht het merk auto, camper of bedrijfswagen. Op onze herstelwerkzaamheden geven wij uiteraard garantie, zodat je zeker weet dat jouw voertuig weer in topconditie is.

Echter verzorgen wij niet alleen het schadeherstel, maar ook de administratieve afhandeling. Je kunt na het herstel het voertuig weer ophalen en hebt geen zorgen meer over de bekende papierwinkel. Het enige wat jij hoeft te doen, is contact met ons op te nemen wanneer je schade hebt.

Ruitreparaties

Zit er een pitje of een barst in het voorruit, ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze monteurs zijn speciaal opgeleid om deze schades perfect te herstellen. Afhankelijk van de polisvoorwaarden van de verzekering is deze reparatie veelal gratis.

De tip van onze monteurs: Rij niet te lang door met een pitje in het voorraam. Door de wisselingen van warm naar koud, kan dit pitje veranderen in een barst. Kom daarom snel langs en laat dit pitje herstellen.

Vervangend vervoer

Wanneer je tijdens onderhoud of reparatiewerkzaamheden`mobiel wilt blijven, kun je gebruik maken van één van onze leenauto’s. Deze auto’s stellen wij kosteloos of tegen een kleine vergoeding ter beschikking. Uiteraard zijn de brandstofkosten voor eigen rekening.

Ook kun je gebruik maken van onze haal- en brengservice. Wij brengen je naar huis of werk en halen je weer op als de auto klaar is. Of neem één van onze leenfietsen welke wij gratis beschikbaar hebben. Voor jouw gemak hebben wij zelfs fietsen met trapondersteuning.

Een vraag?

Heb je een vraag voor een van onze adviseurs, wil je een afspraak inplannen of meer informatie over onze scherpe acties? Je kunt ons altijd een e-mail sturen. Tijdens werkdagen krijg je binnen 24 uur gegarandeerd een reactie van ons.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een andere auto? Kijk snel of jouw droomauto er tussen zit.