Partner in mobiliteit

Meerlease

Meerlease is jong en dynamisch. Deze leasetak is pas net opgericht om in de toenemende vraag naar leaseauto’s te kunnen voorzien. Meerlease ontzorgt en staat voor Happy Driving. We zien dat onze klanten het steeds belangrijker vinden dat ze zorgeloos van hun auto kunnen genieten. Hier biedt lease voordelen ten opzichte van koop.

Meerlease bevindt zich in het pand van autobedrijf Hartgerink en Klomp. Dit allround garagebedrijf is al jaren een bekende speler in de Haarlemmermeer.

Wij doen onderhoud en reparaties aan alle merken auto’s onder het label van Vakgarage. Doordat we al 40 jaar officieel dealer van Mazda, service dealer van de merken Chevrolet en Daihatsu én partner van Truckland (Fiat Professional) zijn, bieden wij een compleet gamma aan personen- en lichte bedrijfswagens.

Als officieel dealer van Mazda, service dealer van de merken Chevrolet en Daihatsu én partner van Truckland (Fiat Professional) bieden wij een compleet gamma aan personen- en lichte bedrijfswagens. Daarnaast is onze werkplaats door het universele Vakgarage merkonafhankelijk zodat wij elk merk auto, bedrijfswagen of camper kunnen onderhouden.

Missie en Visie

Missie

Bij Meerlease geven we onze klanten het juiste advies op het gebied van mobiliteit. Dit doen we oprecht en persoonlijk, waardoor onze klanten op ieder moment het een prettige gevoel van autorijden ervaren: Happy Driving.

Visie

Meerlease, staat voor Happy Driving: bij ons staat de wens van de klant centraal. Op het gebied van leasing, financiering en de andere facetten die bij het autorijden komen kijken, kunnen de medewerkers van Meerlease je op de juiste manier adviseren. Hierdoor ervaar je het ultieme gevoel van zorgeloos autorijden.

Historie

Officieel bestaat Meerlease pas sinds 2017. Meerlease is onderdeel van Hartgerink en Klomp, waarvan de lease- en financieringstak al veel langer bestaan. De ervaring in de automobielbranche gaat dan ook heel ver terug.

De wortels van Hartgerink en Klomp dateren uit de jaren ’30. Het was de heer B. Hartgerink die in Nieuw-Vennep een bedrijfje oprichtte dat rijwielen, wasmachines, naaimachines en ander klein elektrisch materiaal verkocht en repareerde.

Ongeveer een decennium later kwam opa Klomp daar als technicus werken. Op dat moment kwamen er steeds meer auto’s op weg welke onderhoud en reparaties nodig hadden.

Door de veranderende autobranche hebben de medewerkers van dit bedrijf al menig omwenteling moeten maken. Van universeel garage, naar dealer van de merken, Mazda, Daewoo, Chevrolet, Daihatsu en Fiat bedrijfswagens.

Nu is Hartgerink en Klomp alleen nog officieel Mazda dealer en aangesloten bij het universele garageconcept Vakgarage. Dit heeft ervoor gezorgd dat dit bedrijf bekend staat als een heel gezond en klantvriendelijk bedrijf.

Aangezien er nu weer heel veel veranderingen in de branche plaatsvinden, zijn we binnen het bedrijf van Hartgerink en Klomp een aparte lease maatschappij begonnen: Meerlease.

Vooral om aan de vraag van de markt te kunnen voldoen en niet alleen Mazda’s, maar ook alle merken andere auto’s te kunnen leveren.

Dit verlengstuk zorgt weer voor nog meer continuïteit binnen Hartgerink en Klomp. Al het onderhoud kan namelijk plaatsvinden in de universele werkplaats. Wij bieden je alles onder één dak en gemak door mobiliteit in de ruimste zin van het woord.

Missie en visie

Wij geven onze klanten persoonlijke aandacht en oprechte interesse, waardoor onze…

lees meer
Historie

De wortels van Meerlease dateren uit de jaren ’30. Het was de heer B. Hartgerink…

lees meer
Sponsoring

Als een echt Haarlemmermeers bedrijf zijn wij zeer begaan met onze directe samenleving…

Lees meer

Duurzaam en verantwoord

Vanaf 2010 is Meerlease door de BOVAG gecertificeerd als ‘Erkend Duurzaam’ en officieel partner van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Het certificaat ‘Erkend Duurzaam’ toont dat wij als bedrijf in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame verbeteringen hebben doorgevoerd.

Een andere auto? Kijk snel of jouw droomauto er tussen zit.

Zekerheden van Meerlease

Geen nummers maar persoonlijke benadering
Voor elk probleem een pasklare oplossing
Transparante en duidelijke prijzen
Gratis vervangend vervoer bij onderhoud
Ruime openingstijden, zelfs op zaterdag
Luxe wachtruimte met gratis Wifi
Meerlease is jouw partner in mobiliteit.
Van onderhoud en reparaties, lease en koop tot schadeherstel en vervangend vervoer bij onderhoud.
Een afspraak maken?

Heb je een vraag voor één van onze adviseurs, wil je een afspraak inplannen of meer informatie over onze scherpe acties? Je kunt ons altijd een e-mail sturen. Tijdens werkdagen krijg je binnen 24 uur gegarandeerd een reactie van ons.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.