Private lease

U zoekt een lease maatschappij die alles onder één dak heeft, de wens van de klant nog steeds centraal staat en vooral als lokale speler altijd dichtbij is.

Dan bent u bij Meerlease op het juiste adres. Meerlease, staat voor happy driving

Maak een afspraak!

Op zoek naar een leaseauto die bij uw wensen past? Vul onderstaande gegevens in: wij komen met een passend aanbod!

Naam(Vereist)

Informatie over Private Lease

Of het nu gaat om een auto van de zaak (operationele lease) of de aanschaf van een nieuwe privé auto, (private lease) onze medewerkers kunnen u op de juiste manier adviseren. Wij luisteren goed naar de wensen en kunnen daarbij helpen de juiste keuze te maken. Het kan namelijk zijn dat uw werkgever u de mogelijkheid geeft om te kiezen voor een lease auto, maar dat daar niet helemaal de auto van uw keuze bij zit. Dan kan het zomaar zijn dat de u ook kan kiezen voor een mobiliteitsbudget en dat het slimmer is om voor een gebruikte auto (occasion) te gaan of voor een private lease.

Uitgebreid assortiment

Door ons uitgebreide assortiment en een op maat gemaakt calculatiesysteem, kunnen wij eenvoudig voor u een mooie auto calculeren. Doordat wij partner zijn van Mazda-dealer Hartgerink en Klomp, zullen wij vaak ook het merk Mazda in onze vergelijkingen meenemen.

Alleen zoals eerder genoemd staat de wens van de klant centraal en mag u uiteraard uw eigen voorkeur uitspreken. Het gaat erom dat we elkaar helpen om te de juiste keuze te komen.

Meerlease is jouw partner in mobiliteit.
Van onderhoud en reparaties, lease en koop tot schadeherstel en vervangend vervoer bij onderhoud.

Zekerheden van Meerlease

Geen nummers maar persoonlijke benadering
Voor elk probleem een pasklare oplossing
Transparante en duidelijke prijzen
Gratis vervangend vervoer bij onderhoud
Ruime openingstijden, zelfs op zaterdag
Luxe wachtruimte met gratis Wifi

Een andere auto? Kijk snel of jouw droomauto er tussen zit.