Zakelijke auto huren

Zakelijk auto huren voor een korte of lange termijn

Of u nu direct een leaseauto nodig heeft voor uw medewerker of op zoek bent naar een vervangende auto; met onze rental services heeft u de mogelijkheid om voor korte(re) periode gebruik te maken van een ruim aanbod direct leverbare leaseauto’s. Onze zakelijke leaseauto’s zijn zeer jong met een lage kilometerstand. Wij hebben ons pakket onlangs verder uitgebreid met zeer gunstige shortlease en voorlooptarieven.

Voorloopauto en MeerLease shortlease huurauto

Wanneer u bij ons zakelijk een auto wilt leasen en een leasecontract heeft afgesloten, dan kunt u gebruik maken van ons voorlooptarief. Hierbij krijgt u de mogelijkheid om tegen een extra voordelig tarief gebruik te maken van een voorloop auto.

Met MeerLease shortlease kunt u zakelijk een auto leasen voor een korte termijn. Het is een leasevorm tussen een operational lease en een huurovereenkomst in. Dit betekent dat u profiteert van de gunstige tarieven van een leasecontract en de kortere looptijd van een huurovereenkomst. Een shortlease overeenkomst sluit u af vanaf 6 tot 12 maanden.

Welke dienst u ook kiest, bij MeerLease rental services bent u altijd verzekerd van een representatieve auto tegen de meest voordelige voorwaarden.

Zakelijke huurauto vanaf één dag

Heeft u voor een korte periode een auto nodig, dan geniet u met een huurauto van maximale flexibiliteit, zonder ingewikkelde voorwaarden. U kunt snel beschikken over een huurauto en het huurcontract kan op ieder moment beëindigd worden.

Een andere auto? Kijk snel of uw droomauto er tussen zit.

Een vraag?

Heb je een vraag voor een van onze adviseurs, wil je een afspraak inplannen of meer informatie over onze scherpe acties? Je kunt ons altijd een e-mail sturen. Tijdens werkdagen krijg je binnen 24 uur gegarandeerd een reactie van ons.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.