Naar het buitenland

Goed voorbereid met je leaseauto naar het buitenland

Ga je met een leaseauto naar het buitenland? Zorg er dan voor dat je goed bent voorbereid. Houd rekening met de volgende zaken:

  • Neem je verzekeringsbewijs mee
  • Vraag je verzekeringsbewijs aan voor uw auto of caravan als je deze nog niet hebt

Machtiging buitenland

Ga je met een leaseauto op vakantie? Omdat de leaseauto niet op jouw naam staat, kunnen ze bij de grens vragen naar een machtiging. Voor EU-landen kun je de machtiging buitenland downloaden bij jouw leasemaatschappij.

Wil je met jouw leaseauto naar Marokko, Turkije of een Oostblokland (Balkanland) reizen? Dan is er een originele verklaring nodig met handtekening en stempel van de Kamer van Koophandel. Neem contact op met Meerlease en vraag deze aan. Wij verzenden de machtiging zo snel mogelijk naar het door jou opgegeven adres.

Heeft u pech of ongeval in het buitenland?

Bij pech onderweg of een ongeval bel je met het Meerlease alarmnummer (+31243602060). Dit nummer is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

Een vraag?

Heb je een vraag voor een van onze adviseurs, wil je een afspraak inplannen of meer informatie over onze scherpe acties? Je kunt ons altijd een e-mail sturen. Tijdens werkdagen krijg je binnen 24 uur gegarandeerd een reactie van ons.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een andere auto? Kijk snel of jouw droomauto er tussen zit.