Pechhulp on demand

Bij pech onderweg doen de medewerkers van Meerlease er alles aan om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Optimale pechhulp on demand door Meerlease.

Onze 24-uurs pechhulp on demand is elke dag bereikbaar, in binnen- en buitenland, om assistentie te verlenen. Je kunt in geval van pech altijd bellen met de betreffende hulpdienst van het merk waarin je rijdt. Vaak hebben wij het telefoonnummer onder zonneklep geplakt of in de servicemap die in het dashboardkastje ligt.

Binnen onze openingstijden mag je ook altijd contact met ons opnemen (023-5543838) of buiten onze openingstijden met de vakgaragepechhulplijn (088-8778184). De vakgaragepechhulplijn vanuit het buitenlandbellen kan via +31243602060.

Samenwerking Vakgarage Hulpdienst

Meerlease heeft haar voertuighulp in samenwerking met Vakgarage ondergebracht bij de specialisten van de Vakgarage Hulpdienst. Deze succesvolle samenwerking biedt je de best mogelijke pechhulp on demand. In de praktijk kun als na pechhulp van de monteur in 4 van de 5 gevallen met je eigen auto weer doorrijden. Toch komen we altijd met een oprijwagen. Als het dan toch niet lukt om jouw eigen auto werkend te krijgen, wordt deze direct vervoerd naar Vakgarage Hartgerink en Klomp. Daar word je direct voorzien van vervangend vervoer.

Een vraag?

Heb je een vraag voor een van onze adviseurs, wil je een afspraak inplannen of meer informatie over onze scherpe acties? Je kunt ons altijd een e-mail sturen. Tijdens werkdagen krijg je binnen 24 uur gegarandeerd een reactie van ons.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een andere auto? Kijk snel of jouw droomauto er tussen zit.