Brandstofpas

Met onze brandstofpas (Multi Tank Card) kun je snel en gemakkelijk in vrijwel alle tankstations in Nederland brandstof afrekenen.

Is jouw leasecontract inclusief brandstof?

Dan ontvang je een Multi Tank Card met pincode. Dat brengt veel tankgemak met zich mee, omdat je zonder contante betaling in heel Nederland brandstof kan tanken. Ook bij de zogenaamde witte pompen.

Pincode vergeten van jouw Multi Tank Card?

Ben je de pincode van jouw Multi Tank Card vergeten, neem dan contact op met Meerlease. Je krijgt de pincode vervolgens per post toegestuurd.

Diefstal van uw brandstofpas

Meld diefstal of verlies van jouw brandstofpas direct aan Meerlease. Dan kunnen wij de pas blokkeren. Als je het vermoeden hebt dat zowel de pas als de pincode in verkeerde handen is gekomen, bel dan ons alarmnummer (+31 (0)20 658 30 00) en doe aangifte bij de politie.

Brandstof declareren met je brandstofpas

Heb je niet kunnen tanken met je brandstofpas? Dan kun je de gemaakte brandstofkosten eenvoudig online declareren via de website van Multi Tank Card (Mijn MTC). Je kunt inloggen met behulp van de gegevens op jouw brandstofpas en je pincode. Ook kun je gebruik maken van de Multi Tank Card declaratie App.

Je bent wettelijk verplicht de originele nota’s voor een periode van zeven jaar te bewaren. Meerlease gaat steekproefsgewijs de declaraties controleren op juistheid door het opvragen van de originele nota’s. Na ontvangst maken wij het bedrag zo spoedig mogelijk naar je over.

Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop wij ontvangen worden en het onderhoud van onze auto’s.

Pieter
, Onderhoud en/of APK

Een vraag?

Heb je een vraag voor een van onze adviseurs, wil je een afspraak inplannen of meer informatie over onze scherpe acties? Je kunt ons altijd een e-mail sturen. Tijdens werkdagen krijg je binnen 24 uur gegarandeerd een reactie van ons.

Een andere auto? Kijk snel of jouw droomauto er tussen zit.

Scroll Up