Brandstofpas

Met onze brandstofpas (MoveMove) kun je snel en gemakkelijk in vrijwel alle tankstations in Nederland brandstof afrekenen.

Onze lease tarieven zijn exclusief brandstof.

We bieden onze klanten wel de mogelijkheid om een brandstofpas aan te schaffen, zodat er toch een mooi overzicht komt van de getankte brandstof, alles op één factuur en maandelijkse incasso.

Ons advies is om het bij MoveMove te doen, want naast het feit dat ze een leuke korting aanbieden omdat u klant bent bij Meerlease, hebben ze ook een hele goede backoffice.

Klik op deze link en vraag een pas aan.

Pincode vergeten van jouw Multi Tank Card?

Ben je de pincode van jouw MoveMove Card vergeten, neem dan contact op met MoveMove. Dit kan telefonisch +3123-2016201. Je kunt natuurlijk ook inloggen op je Mobility Manager.

Brandstofpas gestolen?

Meld diefstal of verlies van jouw brandstofpas direct aan MoveMove. Dan kunnen zij de pas blokkeren. Of je vraagt zelf een nieuwe pas aan in je Mobility Manager. Heb je het vermoeden dat zowel de pas als de pincode in verkeerde handen is gekomen? Doe dan in ieder geval aangifte bij de politie!

Een vraag?

Heb je een vraag voor een van onze adviseurs, wil je een afspraak inplannen of meer informatie over onze scherpe acties? Je kunt ons altijd een e-mail sturen. Tijdens werkdagen krijg je binnen 24 uur gegarandeerd een reactie van ons.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een andere auto? Kijk snel of jouw droomauto er tussen zit.