Leaseauto overnemen

Einde leasecontract, maar wil je geen afscheid nemen van je leaseauto? Dat hoeft ook niet. Neem eenvoudig jouw leaseauto over met Meerlease Own My Car.

Meerlease Own My Car is een online service waarmee je je leaseauto aan het einde van je contract kunt overnemen. Het unieke aan dit concept is dat je eerste keus hebt tot aanschaf van de leaseauto als je deze wilt overnemen. En heb je zelf geen interesse in het kopen van de leaseauto? Dan kun je deze gemakkelijk en op een leuke wijze promoten via social media. Vul de kilometerstand in en via het platform wordt er een aantrekkelijke prijs bepaald. Hier kunnen zowel jij als als de personen uit je netwerk gebruik van maken.

Hoe werkt het?

Als leaserijder van Meerlease ontvang je 8 tot 10 weken voor het einde van je contract een bericht dat je de leasauto kunt overnemen. Je krijgt van ons op basis van de doorgegeven kilometerstand een aantrekkelijk bod. Heb je zelf geen interesse, dan kun je de verkoop van jouw leaseauto ook via jouw sociale netwerk delen. Bekijk ook onze overzichtelijke infographic waarin wij uitleggen hoe Meerlease Own My Car werkt.

Een vrijblijvend aanbod

Wij proberen je altijd een zo goed mogelijk aanbod te doen op basis van de kilometerstand. Uiteraard verplichten wij je tot niets. Het is geheel vrijblijvend. Accepteer je het bod niet? Dan zit je nergens aan vast. Het is een optionele service. Voor het overnemen van jouw auto kunt je contact met ons opnemen.

Wat zijn de voordelen?

Als leaserijder heb je een scherp prijsvoordeel. Sommige verkoopgerelateerde kosten (transport, stalling) hoeven we nu niet door te rekenen. Daarnaast ken je precies de onderhoudshistorie van je leaseauto als je deze overneemt. Heb je zelf geen interesse in overname van je leaseauto, maar iemand in je netwerk misschien wel? Dan kun je deze via je eigen sociale netwerk promoten.

Een vraag?

Heb je een vraag voor een van onze adviseurs, wil je een afspraak inplannen of meer informatie over onze scherpe acties? Je kunt ons altijd een e-mail sturen. Tijdens werkdagen krijg je binnen 24 uur gegarandeerd een reactie van ons.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een andere auto? Kijk snel of jouw droomauto er tussen zit.