Vakgarage Winterbandenwissel

De koude en daarmee de lage temperaturen hebben wij inmiddels achter ons gelaten en de zon heeft al wat heerlijke dagen gebracht. Maar in maart kan het weer nog wel eens omslaan. Daarnaast kan de temperatuur ’s nachts nog flink onder de 7 graden komen.
Daarom raden wij u aan de winterbanden eerst tussen 1 en 20 april bij ons te wisselen. Klik hier om vast een afspraak in te plannen.

Om de bandenwissels weer in goede banen te leiden, hebben wij weer 2 wisselweken in de planning staan. De eerste week is van 1 t/m 6 april en de tweede week 15 t/m 20 april. Maak tijdig een afspraak. Wanneer u nu toevallig aan onderhoud toe bent, combineer dan uw wielenwissel met de onderhoudsbeurt. Dit kan dan ook buiten de wisselweken om.

Heeft uw auto de afgelopen winter extra te leiden gehad, dan kunt u ook dit jaar weer gebruik maken van onze voorjaarschoonmaak aanbiedingen. Een complete uitgebreide wasbeurt, met onderzijde- en wielkastenreiniging komt op € 99,- inclusief BTW. Wilt u daarnaast ook nog de buitenzijde gepoetst hebben en het interieur gereinigd, dan komen de totale kosten op € 350,=.
U kunt hiertoe een afspraak maken via de website of door te bellen met 023-5543838 / keuze 1.