GMI Installatietechniek

Wij van GMI installatietechniek hadden een eigen wagenpark die we door eigen middelen steeds kochten.

Vanwege uitbreiding van personeel en onze opdrachtgevers op het gebied van elektrotechniek waren we aan het kijken of we moesten gaan kopen of leasen.

Rene Klomp ken ik al jaren en we hadden net een Fiat Bedrijfswagen en een CX-3 gekocht bij Hartegerink en klomp.
Op Nieuwjaars borrel bij hem in de garage vertelde ik hem dat we het wagen park moeste uitbreiden en vernieuwen, maar dat ik twijfelde wat te doen vanwege het feit dat auto’s in onze branche heel belangrijk is en wij onze klanten niet teleur kunnen stellen waarop hij antwoorde Meer lease is dan echt wat voor jou.

We hadden afgesproken om daar op een later tijdstip over te praten en hij mij vertelde wat ik allemaal verwachte van leasen.

Het resultaat mag er zijn want we hebben uitvoerig alles in kaart gebracht en Meer lease heeft hier een hele passende aanbieding voor gemaakt en ons wegwijs gemaakt in het gehele wagenpark.

Ik heb dan ook vanuit meer-lease nu een Mazda 6, Mazda 3, Mazda CX30 , Mazda 2 en 5 stuks Renault Clio’s rijden.

We zijn zeker heel tevreden op de manier waarop Meer-lease ons begeleid met onderhoud , bandenwissels en leen auto’s.

Tevens zijn we geen nummer wat vaak wel het geval is bij grote maatschappijen maar menselijkheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit en eerlijkheid bij Meer-lease op de 1e plaats staan.
Wij van GMI installatietechniek hebben als logo eerlijke installaties en je krijgt wat we aanbieden maar dit geldt ook zeker voor Meer-lease.

Ik zal dan ook iedereen die aan mij vraagt ken je nog een lease maatschappij of een autodealer Meer lease en Hartgerink en Klomp aanbevelen.

Meerlease is jouw partner in mobiliteit.
Wij hebben altijd een lease-auto naar jouw wensen.
Dit tegen de beste voorwaarden.