Restaurant Lieveling

Laat je inspireren bij Restaurant Lieveling, ontspannen aan de plas.
Lieveling (Timandra comae) is een nachtvlinder uit de familie Geometridae met een spanwijdte van 30-34 cm. Deze vlinder is bijna het gehele jaar te zien.
Door de gewaagde architectuur heeft het pand de vorm van een vlinder gekregen.
Evenals de vlinder naar wie ons restaurant vernoemd is, zijn we veelzijdig, kleurrijk, telkens weer verrassend en hebben oog voor al het moois dat onze omgeving u en ons te bieden heeft.

De locatie is omringd door bomen aan een meer. Met een terras aan het water met een adembenemend uitzicht over de Toolenburger plas, is onze trots.
Liefde, beleef samen een prachtig moment dat nooit vergeten zal worden. Geniet van een overweldigende zonsondergang vanaf één van onze tafels en de comfortabele loungebanken. Ook binnen heeft u zowel beneden als boven een adembenemend uitzicht over de plas.
Het is niet zomaar een locatie, maar één die 365 dagen per jaar geopend is.
Lieveling zal u regelmatig verrassen met kleine en grote evenementen.

Elke dag geopend vanaf 10.00 voor koffie met gebak, lunch, borrel en diner.

Wij hebben gekozen voor Hartgerink en Klomp omdat samenwerking voor ons bovenaan staat.
Al 5 jaar lang doen wij dit met plezier. Na jaren in Mazda 2 te hebben gereden gaan wij eind van deze maand overstappen op een Mazda 3 sedan. Een nieuwe stap, andere uitstraling en jezelf blijven vernieuwen is ons motto. René Klomp heeft dit voor ons mogelijk gemaakt.

lieveling 2018
Meerlease is jouw partner in mobiliteit.
Wij hebben altijd een lease-auto naar jouw wensen.
Dit tegen de beste voorwaarden.