Interglobe Vastgoedmanagement B.V. (IVM)

Interglobe Vastgoedmanagement B.V. (IVM) te Schiphol-Rijk is met een enthousiast team actief op het gebied van vastgoedbeheer en managementstrategieën voor waardebehoud en -verhoging van uw onroerend goed. Onze park- en vastgoedmanagers hebben vele jaren ervaring op het gebied van vastgoedbeheer in de Metropoolregio Amsterdam en toetsen al hun werkzaamheden aan of het een positieve uitwerking heeft op de verhuurbaarheid van uw vastgoed. Wij denken met u mee en vooruit!

Mobiliteit is een belangrijk onderwerp bij het beheren van bedrijventerreinen in deze omgeving. Ook wij hebben ervoor gekozen om onze park- en vastgoedmanagers te voorzien van een MAZDA 2 zodat zij flexibel en mobiel zijn bij het bezoeken van onze projecten. Wij hebben gekozen voor de MAZDA 2, omdat het een fijne betrouwbare auto is met een moderne uitstraling. René Klomp en zijn medewerkers denken met ons mee, ontzorgen ons en kijken vooruit. Hierdoor kunnen wij ons focussen op waar wij goed in zijn, het beheren van uw onroerend goed. Een aanrader en fijne partner waar wij inmiddels al jaren op kunnen bouwen!

Mazda2 Meerlease
Meerlease is jouw partner in mobiliteit.
Wij hebben altijd een lease-auto naar jouw wensen.
Dit tegen de beste voorwaarden.

Ongewijzigde openingstijden en werkzaamheden

Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD.
De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats. Onze openingstijden en
werkzaamheden blijven vooralsnog ongewijzigd, alleen komt voorlopig de donderdagavond (koopavond) te vervallen.
Eventueel zijn er nog wel mogelijkheden op afspraak.

Scroll Up